Karap tanya lovasblog______Katee lovas élete! Gyere olvass bele! ;)
Hírek*

2011.SZEPTEMBER.08
csütörtök
*Fú, de régen nem írtam már ide. :) Amint látjátok, blog folyamatosan van. ^^ Viszont most felkerült egy új dizi is, remélem mindenkinek tetszik! :) Nekem vannak a dizivel kapcsolatban fennttartásaim, de ez van. :D A RIVERCROSS RANCH ELSŐ FEJEZETE KÉSZEN VAN! :D
itt elolvashatod:
1.FEJEZET
puszi: Katee

2011.AUGUSZTUS 15.
hétfő
*Sziasztok, Mesi alias winnie vagyok xd Én elkezdtem írni egy regény félét, meg is van az első része. Megkértem Kateet, hogy had írjam itt, mert nincs kedvem egy másik oldalon szerkeszteni.. Nemtudom mitirjak, ennyi lenne xd
1. fejezet - Zavaros nap

 
Navigation

GYORSLINKEK
Főoldal × Vendégkönyv × Hírdetőkönyv

FŐMENÜ
1.) Katee
2.) Karap tanya
3.) Oldaltörténet

OLVASMÁNY
Rivercross Ranch - A valóság fantomja
Vision of your dream - Apró hiba végzetes is lehet

BARÁTOK
[csak meghívásra!]
nitha.png winnie.png dehike.png

 
Számláló
Indulás: 2006-08-26
 
Bejeletkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

SZIA KEDVES LÁTOGATÓ! :)

Te most éppen a lovasblogomat olvasgatod. Ha most vagy itt elősször, remélem körülnézel, és beleolvasol a blogomba! :) A blog a lovas életemet mutatja be. Az oldalon persze nem csak a blog van. A Karap tanyát is bemutatom. Ide járok lovagolni. Ezeken kívül pedig az oldal létrejöttének történetét is elolvashatod egy izgalmas lovas sztori mellett! Bízom benne, hogy szívesen jössz máskor is! :))

Üdv: Katee, a szerkesztő. :)

 

 

remelemjo.png

Lovasblog

Marcival földimunka, Pajkossal az egyik legjobb órám *-* és kis besegítés. ^^

2011.07.23. 21:17, Katee
2011. Július 23

Sziasztok! :) Remélem már kíváncsiak vagyok az első bejegyzésre. Nagyon jó lesz. :D Hiszen ma nagyon jót lovagoltam. :D Reggel negyed 9-re értünk oda, és Peti mondta, hogy  készítsem elő Marcit (a kedvenc lovamat, de még nem tökéletes így csak Peti, Csilla és néha én lovagoljuk) földimunkára! :D Soha nem csináltam még vele, így meg is lepődtem, hogy jézusom, mi lesz itt. O_o Ráadásul egyedül kellett elkezdenem. Tegnap ugyan elmagyarázta meg megmutatta Csilla, hogy hogy kell, de azért bizonytalan voltam, viszont nagyon örültem. Felmenten az istállóba, lepucoltam és felszerzámoztam Marcit, majd elindultam vele le a fedettbe. Bementem, beálltottam középre Marcit, majd elmentem az ostorért és becsuktam az ajtót. Kiküldtem a járásra, majd elindult lépésben. Nem gondoltam volna, de egész jöl ment. :) Közben Peti odaszólt, hogy nem elég lendületes a lépés, menjen többet, kicsit megérintettem az ostorral, de máris elkezdett ügetni. xD Úgyhogy mondta, hogy fordítsam meg másik irányba és lépés. Elé mentem és megfordítottam, majd léptünk egy kicsit másik kézre is. Utánna megint forulás, és ügetés mindkét kézre. Csilla közben bejött, majd mondta, hogy fordítsam meg, cuppogjak neki és mehet a vágta. ^^ Teljesen jól ment. :D Azt hittem nem fog sikerülni, de mindkét kézre jól ment. :D Egyszer rossz lábra ugrott be, de aztán átugrott. :) Mentünk egy pár kört vágtában is mindkét kézre, majd ügetés volt egy-egy kör aztán Csilla átvette, és pedig mentem felkészíteni a lovagláshoz Pajkit. :D Mikor felértem Pajkos természetesen feküdt... :D XD Felállítottam, majd gyorsba lepucoltam, és nyergeltem. :) Kimentünk a pályára, felültem. Ketten voltunk. András Gráciával én pedig Pajkossal. Bemelegítettünk, majd én kezdtem a vizsgaprogrammal. Nem volt túl fényes, végig tötyögtünk, a végén a vágta sem volt túl jó. :/ Aztán mondta Peti, hogy menjek le az akadálypályára végigmentem 2x, közben András lovagolta a progamot, majd újra én jöttem. Már most az elején jól felébresztettem és végül sikerült szép íveket is lovagolnom, és sikerült lendületes vágtát produkálnom. :D Aztán ismét mentem az akadálypályára, majd mentem még mindkét kézre egy-egy kör vágtát. Ezek után a helyes lábra való ügetést néztük, az simán ment, majd leléptetés volt és bevittük a lovakat. :) Aztán lemostam Pajkos lábát és kivittem a legelőre. :) Segítettem még másokat vezetni az akadálypályán, aztán jött is értem apa. :) Még adtam mindenkinek almát, majd időpontot írtunk keddre, és eljöttünk. :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.