Karap tanya lovasblog______Katee lovas élete! Gyere olvass bele! ;)
Hírek*

2011.SZEPTEMBER.08
csütörtök
*Fú, de régen nem írtam már ide. :) Amint látjátok, blog folyamatosan van. ^^ Viszont most felkerült egy új dizi is, remélem mindenkinek tetszik! :) Nekem vannak a dizivel kapcsolatban fennttartásaim, de ez van. :D A RIVERCROSS RANCH ELSŐ FEJEZETE KÉSZEN VAN! :D
itt elolvashatod:
1.FEJEZET
puszi: Katee

2011.AUGUSZTUS 15.
hétfő
*Sziasztok, Mesi alias winnie vagyok xd Én elkezdtem írni egy regény félét, meg is van az első része. Megkértem Kateet, hogy had írjam itt, mert nincs kedvem egy másik oldalon szerkeszteni.. Nemtudom mitirjak, ennyi lenne xd
1. fejezet - Zavaros nap

 
Navigation

GYORSLINKEK
Főoldal × Vendégkönyv × Hírdetőkönyv

FŐMENÜ
1.) Katee
2.) Karap tanya
3.) Oldaltörténet

OLVASMÁNY
Rivercross Ranch - A valóság fantomja
Vision of your dream - Apró hiba végzetes is lehet

BARÁTOK
[csak meghívásra!]
nitha.png winnie.png dehike.png

 
Számláló
Indulás: 2006-08-26
 
Bejeletkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

SZIA KEDVES LÁTOGATÓ! :)

Te most éppen a lovasblogomat olvasgatod. Ha most vagy itt elősször, remélem körülnézel, és beleolvasol a blogomba! :) A blog a lovas életemet mutatja be. Az oldalon persze nem csak a blog van. A Karap tanyát is bemutatom. Ide járok lovagolni. Ezeken kívül pedig az oldal létrejöttének történetét is elolvashatod egy izgalmas lovas sztori mellett! Bízom benne, hogy szívesen jössz máskor is! :))

Üdv: Katee, a szerkesztő. :)

 

 

remelemjo.png

Zavaros nap

  Mint minden reggelen szokásosan hajnali 5-kor keltem, mivel még a hátsó kertben épülendő istállónknál be kell segítenem. Hosszú kőút vezet oda, melyet sziklakert kísér. Apa az egyik fa asztalnál ült és tervezte az istálló belső részeit. A többi munkás előkészítette a terepet az építkezésnek és finomítottak a külső részen. Míg figyeltem az eseményeket, Apa kikiáltotta a 10 perces kávészünetet. Gyorsan odasiettem hozzá.
- Na hogy megy a tervezgetés? Hozzak valamit? - kérdeztem türelmetlenül, mivel még üres volt a gyomrom is.
- Már kész van a terv, még ma elkezdik a fiúk, folyamatosan dolgoznak. Úgy tervezem 3-3 angol box lesz és egy kisebb nyerges. Szólok majd mindenképpen a fejleményekről, drágám! Nem kell semmit, köszönöm, dolgozunk, hogy minnél hamarabb visszajöhessenek a lovak.
- Rendben van, Apu. Most viszont sietek reggelizni, később jövök haza, mert Visionhoz benézek. Szia! - nyomtam egy puszit az arcára és már siettem is a konyhába. Útközbe sikerült megbotlanom az egyik kőbe, nem is én lennék, ha nem botlottam volna meg.
Csináltam rántottát és megittam a szokásos reggeli teámat, majd futottam is a biciklimhez, mert késésben voltam a suliból. Szerencsére épp időben érkeztem. Rögtön megláttam a barátnőmet, Ashleyt.
- Szia! - üdvözöltük kedvesen egymást.
- Na miújság az építkezéssel Vicky? - kérdezte.
- Rendesen dolgozik mindenki, folyamatosan dolgoznazk, szerintem hamar meglesz.
- Ó, szuper! Akkor hamarosan a lovaink végre boldogíthatják egymást. - felnevettünk mindketten, mivel tudniillik Jamaha Ashley lova és Vision az én pacim, haverok, szinte elválasztathatlanok.
Az órák unalmasan teltek, már csak pár hónap volt a suliból.
- Na Ash, ráérsz délután? Nincs kedved lovazás után kicsit átjönni?
- Az a gond, hogy délután még el kéne mennem Anyuval bevásárolni, meg segítenem kell is neki pár dologban. De holnap ráérek!
- Ó, értem... Akkor majd holnap találkozunk.
- Figyelj, kérhetek egy kis szivességet? - kérdezte Ashley a földet nézve.
- Persze.
- Rátudnál nézni Jamahára és kicsit lemozgatni? Mivel ma ugye nincs időm kimennu hozzá. - mondta lehajtott fejjel és szomorkás hangon.
- Ne butáskodj, hát persze! Nem biztos, hogy teljesen ki tudom belőle ereszteni az energiáját, mivel ma gyakorlatozok Visionnal, de igyekszem. - elmosolyodott és szorosan megölelt.
- Köszönöm! - nagyon hálás volt, de ez természetes, ha már legjobb barátnők vagyunk.
 Megérkeztem a Wild Forest Lovardába, ahol Anya dolgozik főállású állatorvosként és ahol tartottuk Visiont, Honey-t- a kancánkat- és Rocket-et a heréltünket. Vision egy 2,5 éves angol telivér csődör. Minden álmom, hogy egyszer zsoké lehessek Vision hátán. Szép álom, csak Anyuék nem tudják még. A megfelelő pillanatra várok, de félek sose jön el.
Odaintettem Jacknak, a főlovásznak. Besétáltam az istállóba és nyitva találtam Vision és Henrik, az egyik itt tartott herélt boxajtaját. Kisiettem Jackhez.
- Hé Jack! Nem láttad Visiont és Henriket? - kérdeztem rá sietősen.
- A helyükön kell, hogy legyenek, nemrég volt etetés.
- De nincsenek ott! Nem volt pónilovagoltatás? Lehet a gyerekek kiengedték őket.
- Az lehetséges. - kinyílt mindkettőnk szeme és futottunk is megkeresni a lovakat. Nem tartott sok időbe, a tárolónál álltak és ették a zabot. Felnevettünk mindketten, Jack visszafutott a kötőfékekért, felraktuk a lovakra és visszavezettük a boxukhoz.
Lepucoltam Visiont, felkantároztam, és kivezettem a körkarámba. Földimunkáztam vele, majd miután végeztem, megdicsértem, adtam neki almát és kiengedtem a legelőre. Visszamentem az istállókhoz előkészítettem Jamahát, felültem rá és a nagykarámba mentünk. Kicsit lemozgattam, majd úgy tettem mint Visionnál. Megkértem Jacket, hogy sötétedés előtt
vigye a boxukba a lovakat. Felsöpörtem az istállófolyosót, elköszöntem és siettem haza, hogy vacsorára még hazaárjek. A feszültséget tapintani lehetett.

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.